Om oss

Om oss og våre forhandlere

Bygg og Hobby AS er din forhandler av LED-belysning til kjøretøy, marine og industri, men vi selger også andre praktiske og innovative verktøy og løsninger innenfor en rekke fagområder. Alt vi har i vårt sortiment er testet, og godkjent i henhold til våre strenge kvalitetskrav!

I tillegg produserer vi trykk på klær, kopper og kjøretøy, vi har to Roland storformat printere og kan lage trykk til helfoliering av biler. 
Vi har eget verksted for montering av ekstralys og folie, samt at vi bistår deg med designet.

Ta kontakt via vårt kontaktskjema for et pristilbud eller løsningsforslag. Vi har patentrett på en rekke av våre produkter, og jobber kontinuerlig med å produsere og utvikle nye og innovative løsninger for at du som kunde skal få dekket nøyaktig det behov du måtte etterspørre!


Vi opererer med garanti, og setter kundeservice i første rekke. Om du har noen spørsmål eller generelle henvendelser, kan du ta kontakt via Facebook, epost eller telefon. Dette kan du også gjøre om du ønsker en demonstrasjon av våre LED-lys, eller trenger hjelp med montering av belysning. For demonstrasjon av våre produkter kan vi avtale tid og sted, eller sende deg video som dokumenterer funksjonalitet og effekt.